Добредојдовте во АД Алкалоид Берово, македонска компанија која се занимава  со производство на текстилни производи од 100% памук, како што се памучни ткаенини и санитетски  материјали, а исто така има и сопствени финални производи за широка потрошувачка. Ве повикуваме да ја искористите оваа интернет презентација на нашата компанија и да ве запознаеме со нашата успешна приказна. На следните страници можете да откриете повеќе за нас.