Кариера

Алкалоид Берово е компанија која секогаш нуди нови предизвици.  Ние секогаш бараме квалификувани и мотивирани индивидуи за технички, консултантски и  менаџерски позиции во сите оддели на нашата компанија.

Ако мислите за својата иднина и барате компанија да ги исполни вашите амбиции,  Алкалоид Берово е вистинска компанија за вас. Ние ги цениме вештините, квалификациите и разновидноста во компанијата. Ние веруваме во градење и одржување на силни односи со нашите вработени и клиенти кои обезбедуваат избалансирано и хармонично работно опкружување.

Нашата компанија е секогаш отворена за соработка со луѓе кои сакаат и можат да го надминат нивниот работен ентузијазам. Ние ви нудиме можност за вработување, обука и волонтерство.

Ако сте заинтересирани да работите во Алкалоид Берово,  Ве молиме да го дефинирате вашиот интерес со испраќање на вашата професионална биографија (CV) и апликација на:

1) Е-Меил: info@alkaloidberovo.mk
2) Е-Меил: alkaloidberovo@gmail.com
3) Тел:    +389 (0)33 471-504
4) Факс:  +389 (0)33 471-250
5) Адреса: Ул. Маршал Тито Бр.5 Берово Р.Македонија